Bullarna kompletterar produktgruppen med perfekta proteiner på ett nytt sätt. Det har aldrig varit lika lätt att tillreda växtproteinrik mat – det enda som behövs är en mikrougn.
Nordic Oatballs, som innehåller nordiskt havre och bönor, har överlägsna egenskaper i bullkategorin när det kommer till proteinhalt, näringsvärde och struktur. ”Alla nya produkter följer våra bekanta grundprinciper: Inga tillsatsämnen eller ingredienser med namn som får en att tänka på kemikalielaboratorier. Smaken och den läckra texturen gäller för alla våra produkter,” säger Gold&Green Foods teknologidirektör Reetta Kivelä.
Smaker: Monday och Meze
Mångsidiga och angenämt smakande Nordic Oatballs Monday passar utmärkt i dagliga rätter och traditionell husmanskost samt klassiska bullrecept, såser och grytor. Denna veganbulle som innehåller växtprotein förgyller både festbordet och barnkalaset.
Nordic Oatballs Meze har smak av Mellanösterns kryddiga kök. Det är en härlig liten bulle till kvällssitsens mezebord tillsammans med dippsåser. Pröva också i pitabröd eller som proteintillskott i sallader.
I butikerna i Finland från och med slutet av oktober
Nordic Oatballs säljs från och med slutet av oktober i S-gruppens och Keskos butiker runt om i Finland.
Förstärkt verklighet på förpackningarna
Alla nya Nordic Oatballs-förpackningar har förstärkt verklighet (AR). Det här berikar förpackningarnas användarupplevelse ytterligare. Genom att skanna AR-koden på förpackningen kan man redan i butiken se receptvideor, få inspiration och ytterligare information om Gold&Greens berättelse, tillverkning av Pulled Havre och det perfekta proteiner. Innehållet kan ses med appen Zappar för smarttelefoner.
Bilder finns på