Jag har jobbat på Paulig Snacks i 15 år. Som Maintenance Manager på chipsfabriken, tillsammans med mitt lag av 25 tekniker, ansvarar jag för alla maskiner som används i produktionen. Jag ansvarar för allt från att välja den bästa leverantören för inköp av nya maskiner till att underhålla maskinerna och hjälpa till att lösa tekniska stopp. Det är definitivt inget kontorsjobb. Underhållsavdelningen är en serviceavdelning för produktionen. Vi arbetar tillsammans med produktionslaget för att hitta den bästa lösningen på tekniska problem och öka produktionshastigheten.
Varje dag är annorlunda. Jag gillar att arbeta i produktionsmiljön istället för att sitta bakom mitt skrivbord hela dagen. Jag lär mig något nytt varje dag genom att prata med leverantörerna, vilket ger mig mycket tillfredsställelse.
Under de senaste åren på Paulig har jag haft möjlighet att gå flera olika utbildningar. Det är alltid inspirerande att fortsätta lära sig nya saker som är användbara i det dagliga arbetet och att få samarbeta med kollegor från andra områden och företagsdivisioner under dessa utbildningar.
För mig innebär bra smak att njuta av en god måltid. Detta kan vara en enkel spaghetti vongole eller en stor grillfest. Jag är medlem i en matlagningsklubb där vi varje månad lagar en fyra-rätters middag. Det viktigaste är rätt ingredienser och tillagning – jag åt en gång en rätt, på en av mina favoritrestauranger, som innehöll en enda haricot vert. Denna haricot vert var så utsökt! Jag försöker fortfarande förstå hur de den kunde tillagas så bra.
I mitt arbete har jag alltid god smak och hög matkvalitet i åtanke genom att köpa högkvalitativa maskiner som kan leverera de bästa produkterna.