Miten ruoan saa näyttämään kuvissa herkulliselta? Mitkä ovat visuaalisia trendejä ruuassa? Missä roolissa ruoka on astioiden kuvaamisessa? Miten suomalaisten astiakaapit pärjäävät kansainvälisessä vertailussa?
Meri-Tuuli Väntsin haastattelussa visuaalisen työn ammattilaiset, keittokirjoja kuvannut valokuvaaja Tommi Anttonen ja Iittala & Arabia Design Centren Päivi Niemi, verbalisoivat makua. Heidän luovassa työssään hyvää makua välitetään visuaalisesti. Herkullisen kuvan aikaansaaminen vaatii uteliaisuutta ja rohkeaa kokeilua. Tässä Maku Kielellä –jaksossa keskustellaan siitä, kuinka hienovaraisesti teeman mukaisia astiakuvia rakennetaan, ja mikä tekee ruuan kuvaamisesta erityistä.
Jaa oma unelmiesi ruokamatka tai -elämys ja voita Pauligin makuja!
Haluamme Pauligilla kuulla myös sinun tutkimusmatkastasi makujen maailmaan! Osallistu Twitterissä 1.8.2018 mennessä aihetunnisteella #makukielellä. Arvomme kaikkien vastaajien kesken kolmelle henkilölle kassillisen Pauligin tuotteita maanantaina 6.8.2018. Tutustu arvonnan sääntöihin.
Tutkimusmatka makujen maailmaan jatkuu kesän aikana
Kesälomalla voi herkuttelun lomassa nauttia makuja kaikilla aisteilla. Julkaisemme uuden Maku Kielellä-podcast-jakson joka keskiviikko 20.6. - 1.8. välisenä aikana. Maku Kielellä -sarjassa keskustellaan ruuan tulevaisuudesta, tarkastellaan makuja eri näkökulmista ja pureudutaan makukäsitteeseen alan asiantuntijoiden johdolla. Jaksoissa kuullaan vieraina makuasiantuntijoita sekä muita mausta hurmaantuneita, ja sarjan juontaa kokki ja keittokirjailija Meri-Tuuli Väntsi.