Oletko ruokaharrastaja? Kuulutko heihin jotka matkustavat syödäkseen? Alkaako matkavarauksesi huippuravintolan pöytävarauksella ennen kuin tilaat edes lentolippuja? Kaksi hyvään ruokaan hurahtanutta tavallista suomalaista miestä kertovat omasta intohimostaan. Harri Kautonen, matematiikan ja fysiikan opettaja Puumalasta, ja espoolainen insinööri Iikka Virkkunen tarjoilevat puhetta ruokamatkoista ja pop up -ravintolakokemuksista.
Nykyajan hienous on siinä, että tavalliset ihmiset voivat mennä maailman hienoimpaan ravintolaan syömään. Täydellinen ruoka on makuelämys, keittiötaikuutta ja kokin loihtima taide-elämys. Parhaimmillaan se vaikuttaa niin että se jättää pysyvän muistijäljen.
Jaa oma unelmiesi ruokamatka tai -elämys ja voita Pauligin makuja!
Haluamme Pauligilla kuulla myös sinun tutkimusmatkastasi makujen maailmaan! Osallistu Twitterissä 1.8.2018 mennessä aihetunnisteella #makukielellä. Arvomme kaikkien vastaajien kesken kolmelle henkilölle kassillisen Pauligin tuotteita maanantaina 6.8.2018. Tutustu arvonnan sääntöihin.
Tutkimusmatka makujen maailmaan jatkuu kesän aikana
Kesälomalla voi herkuttelun lomassa nauttia makuja kaikilla aisteilla. Julkaisemme uuden Maku Kielellä-podcast-jakson joka keskiviikko 20.6. - 1.8. välisenä aikana. Maku Kielellä -sarjassa keskustellaan ruuan tulevaisuudesta, tarkastellaan makuja eri näkökulmista ja pureudutaan makukäsitteeseen alan asiantuntijoiden johdolla. Jaksoissa kuullaan vieraina makuasiantuntijoita sekä muita mausta hurmaantuneita, ja sarjan juontaa kokki ja keittokirjailija Meri-Tuuli Väntsi.